Jarní příprava hřiště je za námi

09.04.2017 18:45

Druhou dubnovou sobotu jsme využili pro brigádu na hřišti. Začalo to hned ráno od osmé hodiny přípravou dvoutunového válu. Tady musíme poděkovat veliteli Vladimíru Sklenářovi za to, že zlomil rýč, protože i když se na nedávné schůzi diskutovalo o zarezlém otvoru a jeho opravě,  bohužel se tato diskuze nestihla proměnit v praxi. Díky právě zlomené násadě od rýče jsme vytvořily znovu provizorní dřevěnou zátku, tak aby neunikala voda z válu. Předešlé dny propršely,  tak šlo válení  velmi hladce a zhruba po třech hodinách bylo se zapůjčeným traktorem od Pešku hotovo. Nesmím ještě zapomenout zmínit pdporu formou dovážky piva naší sestrou Věrou Prušovou, bez které bychom jen těžko bojovali se sechem v ústech :-)

Oficiální část začínala v jednu, tedy po obědě jsme očekávali hojnou účast především z řad funkcionářů, ale tým dvou lidí se rozrostl pouze o další dva, Martina Šoukala a Bohumíra Stejskala. I přes malou účast se udělalo kus práce. kromě zváleného hřiště jsme vyklidili "chatu", za ní jsme zahajily práce na pokládku dlažby, svařili jsme ochranou konstrukci za fotbalovou bránou spolu s malou poškozenou brankou a připravili hřiště na sezonu.

Následné zakončení bylo na naší zatím stojící "staré" hasičské zbrojnici, která v brzké době ustoupí zbrusu nové budově tak, aby uspokojila veškeré nároky dnešní doby.