Konec sezóny = úspěchy našich týmů

05.11.2012 21:02

 

Sezóna 2012 je za námi a s nimi mnoho úspěchů!

Stejně jako v předešlé sezóně, i tento ročník podstoupily tři naše soutěžní týmy. Malinko pozměněný tým žen s dalšíma dvěma týmy mužů. Netín SUPERSPORT a Netín Cirkus.

   Tým žen absolvoval „pouze“ závody Žďárské ligy. Díky velmi vyrovnaným výkonům, jedním 1.místem, dvěma 2.místy a čtyřmi 3.místy dokázaly obhájit titul loňských více mistryň Ž.L.. Zatímco v loňském roce dokázaly „naše“ ženy získat za čtrnáct soutěží 165 bodů, v letošním roce, při stejném počtu soutěží to bylo 187 bodů, což svědčí o tom, že i přes drobné změny májí skvělé zvyšující se výkony.

   Netín SUPERSPORT nezůstal jen u Žďárské ligy. Kluci absolvovali i spoustu dalších pohárových soutěží, odkud si odvezli dva poháry. 3.místo z pohárové soutěže z Kameničky a z Horních Lhotic 2.místo. Zúčastnili se i třech kol Extraligy ČR, což přidá týmu na zkušenostech. V soutěžích Žďárské ligy se kluci o dvě příčky posunuli dozadu na sedmnáctou pozici nic méně, řekl bych, že na jejich výkonech jim to neubralo, ba naopak. V této sezóně kluci dokázali svojí první závodní „sedmnáctku“ 17:64s (P 17:29s) a skvělé 4.místo. Nebo na soutěži ve Lhotkách dali 16:99s, bohužel ale jen na jednom z proudů. Tým SUPERSPORT je adolescent na Ž.L., a už umí takovéto výkony. Jen bohužel jako každý z nás si musí projít svojí pubertou.

   Netín CIRKUS také běhal i jiné soutěže, nebo spíše „pár soutěží“ Extraligy ČR a Havlíčkobrodské ligy. „Na EX“ tři body, tři soutěže a 46.místo z celé republiky a skvělá zkušenost. Na druhém kole HB. ligy v Podmoklanech jsme si dali také soutěžní osobák a rekord trati 17:15 a další zlato do sbírky. Ostatní soutěže na HB. Lize nebyly zas tak zajímavé. Na Žďárské lize jsme měli v letošní sezóně excelentní úvod, ale bohužel po čtyřech soutěžích přišly dva neúspěchy a tím se nám tak oddálil nejvyšší cíl. Znovu nás Nastartovala soutěž v Krokočíně, kde jsme získali druhé zlato. Bohužel pak spíše průměrnými soutěžemi jsme se drželi v druhé polovině první desítky. Na předposlední soutěží ve Lhotkách jsme si dali týmový osobák na Ž.L. 17:16s a druhá bronzová medaile. To vše nám pomohlo ke konečnému 6.místu a vylepšení si pořadí oproti loňskému ročníku o čtyři pozice.