Netín SUPERSPORT zavítal na pohárovou soutěž do Dobronína

20.05.2013 19:01

18.5. 2013 proběhla soutěž v obci Dobronín (asi 3 km. od Polné).

Samotná soutěž začala útoky mladších hasičů.  Této disciplíny se zúčastnily dvě družstva a to Dobronín a Polná.  Každé z těchto družstev absolvovalo dvě disciplíny štafetu a útok. SDH Dobronín zvítězily v útoku a SDH Polná zase ve štafetě. O vítězi nakonec rozhodnul sočet obou časů.

 

Dále následovaly útoky a štafety starších. V této kategorii se praly také pouze dvě družstva a to SDH Kamenná a SDH Polná.  SDH Kamenná zvládla lépe útok  a Naopak SDH Polná zase štafety. Znovu rozhodoval až součet obou časů a v tomto případě to dopadlo lépe pro hasiče z Polné.

 

 

Následovaly útoky mužů, kterých se zúčastnilo celkem osm družstev. Hned v návaznosti na to pokračovala štafeta 4 x 100 metrů. Tady se týmu Supersport nedostalo příliš velké náklonosti ostatních týmů, nic méně „kluci“ se nenechali  rozptýlit a po prvním neplatném pokusu při  útoku se druhý povedl s časem 22:43 (na široké hadice) a průběžné první místo.  Jako další následovalo 4x100 metrů. Tady Netín Supersport předvedl znovu nejrychlejší čas a to z nich udělalo suverénní  vítěze. Získali Pohár za první místo a ještě putovní pohár.

 

 

Nakonec probíhaly útoky žen, konkrétně třech družstev. SDH Dobronín A SDH Dobronín B a SDH Polná. Výsledky viz. níže.