První místo je jasné, o druhé a třetí se poperou čtyři družstva

24.09.2013 11:54
  Krokočín má vyhráno! Na předposlední soutěži předvedli kluci krásný výkon v podobě času 17:07. Na velkém množství soutěží by to stačilo na první příčku, ale soutěž ve Lhotkách (Lhotky Sport) byla velmi rychlá. Na soutěži mohlo být celkem osm šestnáctek, nakonec se zrealizovaly jen tři. Na první pozici se úmístil Netín Cirkus s časem 16:66 (rekord ŽL na Litavské terče) přičemž první sražený terč byl neuvěřitelných 16:08 (pravý proud). Na druhé příčce se usadil Starý Lískovec Sport s časem 16:87 (první 16:70) a na třetí pozici se umístili borci ze Sedlatic 16:92 (první 16:29). Pomyslnou bramborovou medaili měl tým právě kluků z Krokočína.
 
Kdo se tedy bude prát o druhé a třetí místo?
Právě na druhém místě se 137 body je Starý Lískovec Sport, na třetí příčce se zatím drží Netín Cirkus také se 137 body (diky horšímu skore), na čtvrté příčce je tým kluků z Laviček se 132 body a čtvrtý, kerý bude bojovat o stupně vítezů je tým Trnavy se 127 body. Chcete vědět jak to dopadne? Přijeďte se podívat na poslední kolo ŽL do Maršovic, nebo nás sledujte na internetové televizi na firetv.cz.
 
Týmy žen se budou také „prát“. První příčku si drží loňské mistryně ligy a to holky z Krokočína s náskokem 11 bodů před druhým Olším. Pokud Olší bude chtít být celkově první, musely by vyhrát a holky z krokočína by nesměly získat více než jeden bod. Na třetí příčce se v letošním ročníku drží družstvo žen z třebíčska s odjetými 7 soutěžemi a nazbíranými 53 body. Hned v závěsu se drží holky z Jasenice s 51 body. Troufnu si říci, že po odběhnutí mužů stojí za to si počkat i na týmy žen a sledovat i jejich poslední útoky v rámci ŽL 2013.