Sezóna 2010

29.09.2010 17:49

 

 

Další rok utekl jako voda, je to až neskutečné, jak rychle.

Do začátku letošní sezóny jsme šly asi s poněkud jinými představami, než byla skutečnost, jak ženy, tak i muži. Přiznejme si, 4. místo na Žďárské lize pro oba týmy nás přinejmenším v myšlenkách povzbuzovalo k tomu, aby další sezóna byla alespoň o trochu lepší a věřím, že na konci roku 2009 navíc po Skvělém zakončení v Širokém Dole bychom nenašli asi niko v již dvou zmiňovaných týmech, který by nepomýšlel na ony stupně vítězů, ''na tu pomyslnou bednu" v nadcházející sezoně.

Hned první závod ve Velkém Meziříčí byl spíše průměrný než-li úspěšný, nic měně byl to jen jeden závod, stačilo uspět na dalších 12 soutěžích, nebo alespoň slušně bodovat a naše sny by se mohly pomalinku začít realizovat. Ale právě ta skutečnost byla úplně jiná, a až na pár vyjímek se nám příliš nedařilo, vždy nás potkávaly v obou týmech nějaké problémy ať už zdravotní nebo i jiné. Každý asi ví, že pokud má družstvo zvítězit, musí sedm lidí v něm fungovat na 100% a to se nám v letošní sezoně příliš nedařilo, nic méně prali jsme se. Prali jsme se a pereme, jak nejlépe to jde, sezona Žďárské ligy je u konce a ačkoliv jsme možná čekali výsledky, pro nás příznivější nedopadli jsme zas až tak špatně, spíše dobře řekl bych, oba týmy jsou přeci v první desítce. O tomto výsledku se nám před pár lety mohlo jen zdát a teď je to skutečnost.

Cítím, že naše družstva jsou obě nabuzená na Široký Důl a podají ty nejlepší možné výsledky a do sezóny 2011 půjdeme znovu připraveni jít do útoku v týmovém duchu a pohodě.