Žďárská liga je u konce a týmy oslavují

25.10.2013 13:12

Další ročník, další rok, nebo další Žďárská liga je u konce. Můžeme to nazývat všelijak, ale výsledky zůstanou už nadobro stejné. Netínští dobrovolní hasiči i v letošním ročníku dokázali, že nepatří do „starého železa“.

 

Už v předchozím článku jste se mohli dočíst o nemalých změnách v kádru žen. Letošní kolo Žďárské ligy řekl bych, se díky těmto změnám v týmu naše ženy propadly a nedokázaly tak atakovat už po třetí jejich oblíbené 2. místo Žďárské ligy. Ovšem v žádném případě bych tomuto týmu neubíral na kvalitě, je jistě potřeba zdůraznit, že sehranost týmu je velmi důležitá a v takovémto případě změn se musí počítat s tím, že tým bude ladit formu, sehrávat se tak, aby to vše klaplo. Nebojím se říct, že naše ženy to zvládly velmi dobře. V letošním roce si utrhly 7.místo (zdůrazňuji 7.místo z celého okresu), což je krásný výkon a na částečně obměněném týmu je vidět chuť bojovat.

Prezentační video: www.youtube.com/watch?v=VqWP0CBSNa0

 

Netín Cirkus naskočil do letošního ročníku také v obměněné sestavě. Také i mi jsme měli sezónu plnou nových způsobu, řešení provedení a celkové organizace. Naše výhoda změn byla ta, že do našeho týmu přibyli již zkušení sportovci, bratři Kupkové. Sehrát tým bylo proto pro nás daleko lehčí, i když i my jsme se potýkali s drobnými chybami. Tyto drobné chyby nás poponesly z loňského 6.místa na letošní celkové 3.místo. Historicky největší úspěch Netína, tedy mužů.

Prezentační video: www.youtube.com/watch?v=cENd-rHAj8g&feature=youtu.be

 

Netín Supersport se v letošním roce potýkal s nekompletním týmem, což mělo za důsledek odběhnutých pouze deset soutěží ze třinácti a celkové 16. místo. Tento mladý tým má velký potenciál jednou dokázat, že opravdu umí. Ne že by už teď nedokazoval svoje kvality, ale bohužel těm kvalitám chybí stabilita, která je obrovsky důležitá. Věříme že se kluci v příštím roce polepší o více jak jednu pozici. S kompletním týmem, trochou snahy, důslednosti v detailech kluci dokážou to samé co první desítka Žďárské ligy.

 

 

Scénka z vyhlášení: www.youtube.com/watch?v=gBoTBo8JRCI